06-14314076 info@redspresso.nl
Selecteer een pagina

In- en verkoop machines en accessoires

Advies, onderhoud en reparatie is het belangrijkste wat ik voor u doe. Om die reden verkoop ik in principe geen nieuwe machines. Wanneer u een machine bij mij koopt is het meestal mogelijk uw oude machine bij mij in te ruilen. Na een grondige inspectie of zelfs volledige renovatie, kan ik daarmee weer een ander op weg helpen naar de lekkerste espresso. Vandaar dat ik een wisselend aanbod heb van tweedehands machines en malers. Er is een groot aantal redenen waarom u een tweedehands machine zou overwegen. Wanneer het uw eerste machine is, en u  weet niet of een halfautomaat iets voor u is, is een tweedehands machine een voor de hand liggende keuze.

 

Ook wanneer u eenvoudigweg niet bereid bent om een enorm bedrag aan een nieuwe machine te besteden. Voor malers geldt bovendien dat tweedehands ex-horeca malers superieur zijn aan de malers welke voor thuisgebruik bedoeld zijn. Echter vele malen aantrekkelijker geprijsd.

Tot slot nog een overweging  bij de keuze voor nieuw of tweedehands. Leeftijd zegt bij de betere machines niet zo veel. Wanneer een machine goed onderhouden is, doet een 10 jaar oude machine in niets onder voor een nieuwe. Regelmatig kom ik machines tegen van 25 jaar of ouder, welke nog uitstekend functioneren. Wel geldt dat de oudere machines door mij volledig worden gerenoveerd. Op de machines krijgt u dan ook afhankelijk van het type 6 of 12 maanden garantie. Dit geldt zowel voor espresso-machines als voor malers.

Accessoires

Behalve machines heb ik een groot aantal accessoires te koop. Van nuttige zaken zoals tampers, tampermatjes, uitklopbakken en -laden, melkkannen en anti-kalkfilters tot leuke dingen zoals een bodemloos portafilter, een dynamometrische tamper (waarmee de druk waarmee u uw koffie aandrukt instelbaar is) en schotglaasjes. Omdat ik hier geen concessie op het gebied van kwaliteit wil doen, voornamelijk van de merken Concept-Art (JoeFrex) en Motta.

Meer weten?

U kunt direct contact met mij opnemen.

bel 06-14314076

Of ga naar de contactpagina